Τμήμα αποθήκης Ιστορικό

Η αρχή έγινε στα μέσα της δεκαετίας του εξήντα,
όπου η εταιρία ξεκινάει τις κύριες δραστηριότητές της
στις Ερυθρές Αττικής, υπό τη διεύθυνση του ιδρυτή της Ευάγγελου Κατσανέα. Το έτος 1983, η εταιρία αρχίζει να
δραστηριοποιείται στο εμπόριο αλουμινίου στην περιοχή του
Αγίου Κωνσταντίνου Λοκρίδος με την επωνυμία "Ευάγγελος
Κατσανέας & ΣΙΑ Ο.Ε."
Μετά από τρία χρόνια, το 1986, ακολουθεί η αλλαγή της έδρας της εταιρίας και η εγκατάστασή της στην Αταλάντη Φθιώτιδας. Έξι χρόνια αργότερα, το 1992, ιδρύεται μια νέα εταιρία με την επωνυμία "Ευάγγελος Κατσανέας Ο.Ε." και εδρέυει στην Θήβα Βοιωτίας
Τμήμα αποθήκης
Τμήμα αποθήκης
Το 1999, πραγματοποιείται η συγχώνευση των δύο εταιριών σε μία με την επωνυμία "Ευάγγελος Κατσανέας Α.Ε.Β.Ε" η οποία έχει τη σημερινή της μορφή. Οι βασικοί μέτοχοι της εταιρίας είναι οι Δημήτρης και Ιφιγένεια Κατσανέα, οι οποίοι συμμετέχουν και στην Π. Δράκος - Ε. Κατσανέας Ο.Ε., εταιρία που εδρεύει στη Λαμία και δραστηριοποιείται επίσης στον χώρο του αλουμινίου.
Το 2002 η εταιρία αποκτά ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αταλάντη Φθιώτιδας, όπου εδρεύει μέχρι σήμερα, ενώ διατηρεί και το υποκατάστημα στη Θήβα μαζί με αποθήκη συνολικής έκτασης 200 τμ.
Στόχος της εταιρίας αποτελεί η συνεχής αναβάθμιση των παρερχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, η διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων και η συνέπεια στην άμεση παράδοση, με επίκεντρο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Εδώ και 40 χρόνια συνεχίζουμε δυναμικά, την παράδοση που ξεκίνησε ο ιδρυτής της, κος Ευάγγελος Κατσανέας.
 
 
  Powered by WebProductions.gr
Πολιτική Προστασίας